Leona Machálková: „Nejdůležitější v životě je srdce“
zdroj: tisková zpráva

Leona Machálková: „Nejdůležitější v životě je srdce“

8. 10. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmačtyřicetiletá zpěvačka se rozpovídala o svém synovi Arturovi a hodnotách, které se mu snaží vštípit.

Machálková konstatovala, že na rozdíl od jiných celebrit necítí potřebu svého syna neustále předvádět médiím.

„Vždycky jsem se snažila nedělat blbosti. Nedělat blbce ze sebe ani z něho. Na tom mi velmi záleželo. Protože to je velmi křehká věc a nedokážu si představit, že bych to dítě nějakým způsobem k něčemu přinutila,“ řekla v rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz.

Interpretka hitu Svět je plnej bláznů rovněž uvedla, že svého syna učí toleranci, sebeúctě a sebedůvěře. „Řekla bych, že srdce je nejdůležitější v životě,“ poznamenala.

Leona Machálková a syn zdroj: Profimedia

Před dvěma lety se Leona nechala slyšet, že Arturova otce Bořka Šípka bude mít ráda až do smrti. A podle všeho nešlo jen o prázdnou frázi. Zatímco řada slavných osobností se ihned po rozchodu s „osudovou láskou“ vrhne do nového vztahu, ona je stále single. Najít někoho, kdo by se jejímu bývalému partnerovi vyrovnal, evidentně není jednoduché.

„Je to prostě zajímavý chlap, máme si stále co říct a vychováváme také našeho syna,“ komentovala to.

Připomeňme, že slavný pár se rozešel v létě roku 2009. Jedním z důvodů prý byl i velký věkový rozdíl – známý architekt je o cca 18 let starší než Leona. „Ona chtěla sportovat, jezdit na kole a mně už se prostě nechtělo,“ svěřil tenkrát Šípek Blesku.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku