Lea Michele a Cory Monteith z Glee byli v době jeho smrti velmi zamilovaní
zdroj: tisková zpráva

Lea Michele a Cory Monteith z Glee byli v době jeho smrti velmi zamilovaní

16. 7. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Náhlá smrt mladého talentovaného herce minulou sobotu všechny velmi zasáhla, ale nejvíce asi jeho lásku a seriálovou kolegyni Leu Michele.

I když spolu pár nebyl v posledních týdnech téměř fotografován, rozhodně to neznamenalo nějaké problémy ve vztahu. "Byli šťastní a velmi se milovali," svěřil se zdroj z okolí šestadvacetileté herečky časopisu People.

Sama Lea do médií zatím o smrti svého přítele nepromluvila a všichni respektují její právo na soukromí v takové těžké situaci, kdy ztratila lásku svého života. Před rokem se svěřila, jaká je její spolupráce s Corym v seriálu Glee: "Miluju s ním pracovat! On mě skutečně inspiruje, motivuje a myslím, že je opravdu talentovaný. Spolupráce s Corym je ta nejlepší věc na tomhle projektu."

Herečka stála po jeho boku, i když v dubnu tohoto roku nastoupil na měsíční léčbu kvůli jeho drogové závislosti. V květnu společně dokonce strávili dovolenou v Mexiku. Bohužel nikdo z nich nečekal, že Coryho výlet do jeho rodné Kanady oba rozdělí navždycky. Pařba s kamarády, alkohol a drogy způsobily tragédii, která ukončila pohádku dvou mladých lidí nadobro.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku