Lara Flynn Boyle aneb jak se z krásné herečky díky plastikám stala zrůda
zdroj: Profimedia

Lara Flynn Boyle aneb jak se z krásné herečky díky plastikám stala zrůda

23. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kdysi krásná herečka se dnes může pyšnit strnulou a nehybnou tváří, které jí způsobila závislost na plastických operacích.

Jak posedlost plastickými operacemi může způsobit, že se z krásné ženy stane doslova kreatura, na kterou opravdu není radost pohledět, dokazuje třiačtyřicetiletá americká herečka Lara Flynn Boyle. Někdejší přítelkyně poněkud staršího Jacka Nicholsona nyní bohužel vypadá jako jeho vrstevnice a to je o celých třiatřicet let mladší!

Lara Flynn Boyle zdroj: tisková zpráva

Proč se herečka rozhodla zničit si tvář, je otázkou, ale ke kráse jí to rozhodně nepomohlo. Zpočátku byly viditelné hlavně přifouklé rty, které časem dostávaly tvar ála Kačer Donald, který je patrný u většiny podobně "zkrášlených" dam. Bohužel tak velké zásahy plastických chirurgů bývají nevratné, a tak se dá očekávat, že už to bude spíše jen horší a horší. Právě minulý týden byla vyfocena v losangelských ulicích tamními paparazzi a pohled na ní je opravdu odstrašující. Údajně měla už ve svých třiceti letech strach ze stárnutí a pomocí zkrášlovacích zákroků ho chtěla oddálit. Bohužel.

Lara se proslavila zejména rolí ve známém seriálu Mstečko Twin Peaks, Muži v černém 2 a vztahem právě s postarším Nicholsonem.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku