Lady Gaga změnila strategii! S novým albem šokuje tváří bez líčidel
zdroj: Profimedia

Lady Gaga změnila strategii! S novým albem šokuje tváří bez líčidel

24. 7. 2013 – 12:54 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kontroverzní zpěvačka, která se neváhá oblékat do syrového masa či si na sebe napatlat tuny make-upu, v poslední době neustále překvapuje.

Sedmadvacetiletá zpěvačka neváhá za své kostýmy utrácet horentní sumy a jen málokdy byla kdy viděna vycházet bez nánosu tvrdého make-upu. Nyní ale jak se zdá, změnila svou strategii a na podporu svého nového alba ARTPOP se nechává fotit bez nalíčení, nebo s velmi nepatrnou vrstvou. V černých vlasech a nenamalovanou by ji málokdo poznal a možná tím chce jen vyjádřit panenskou čistotu, nebo nový začátek. Gaga si v poslední době hodně zakládá i na své postavě a je jako proutek, oproti její olácané vizáži, kterou si nějaký čas udržovala.

Lady Gaga Lady Gaga | zdroj: tisková zpráva

Před nedávnem zrušila i svůj účet na Twitteru, což s novým albem v mnohém souvisí. Každopádně to by mělo vyjít konečně v listopadu a hlavní singl fanoušci uslyší již 19. srpna.

Zpěvačka již od října 2011 chodí s hercem a modelem Taylorem Kinneyem, se kterým jí to zatím skvěle klape. Nyní byla dokonce prestižním časopisem Forbes zvolena nejvýdělečnější celebritou do třiceti let a za sebou nechala například Justina Biebera nebo Taylor Swift. Bravo!

Zatím bez komentáře, buďte první!