Lady Gaga vyrazila na večírek ve svatebních šatech
Lagy Gaga | zdroj: Profimedia

Lady Gaga vyrazila na večírek ve svatebních šatech

10. 9. 2012 – 14:27 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Excentrická zpěvačka je pověstná svými šílenými modely, přesto se jí stále daří šokovat. Na pařbu s kolegy Jay-Z a Rihannou v Londýně si vzala dlouhou bílou róbu, jež silně připomínala svatební šaty. Snad až na to, že se jí z výstřihu nebezpečně valilo celé poprsí.  

V šatech z luxusního materiálu, vysokých šněrovacích botách a kloboučku připomínajícím turban se Lady Gaga stala okamžitě středem pozornosti. Přítomní se nemohli odtrhnout od zpěvaččina výstřihu a čekali, zda z něj něco nevypadne. To se (naštěstí?) nestalo, přesto svým odvážným modelem zaplnila Lady Gaga stránky mnoha společenských médií. 

Lady Gaga Lady Gaga | zdroj: Test

Svatbu přitom Lady Gaga v dohledné době nejspíš nechystá. Se svým přítelem Taylorem Kinneym se přitom seznámila před rokem při natáčení "Yoü and I," v němž se objeví jako ženich s nevěstou. To si ovšem oblékla o poznání vkusnější a cudnější šaty, než ty, v nichž vyrazila pařit v Londýně. Róba, jež se v klipu objeví, má nejen estetickou, ale i historickou a emocionální hodnotu. Před více než čtvrt stoletím se v ní totiž vdávala zpěvaččina maminka. 

Zatím bez komentáře, buďte první!