Lady Gaga hraje na city v právní při se svou asistentkou, které neplatila přesčasy
zdroj: tisková zpráva

Lady Gaga hraje na city v právní při se svou asistentkou, které neplatila přesčasy

6. 2. 2013 – 10:55 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kontroverzní zpěvačka se dostala do právního sporu se svou osobní asistentkou, která jí zažalovala za nezaplacení tisíců hodin přesčasů.

Šestadvacetiletá zpěvačka dluží své osobní asistence Jennifer O’Neill za přesčasy celkem 225 tisíc liber a ta je po ní nyní hodlá nárokovat právní cestou. Gaga jí ale nehodlá dát ani penny navíc, protože se rozhodla zaplatit své kamarádce a zároveň nové asistence Sonje transplantaci rakoviny prsu, čímž hraje na city hlavně u soudu.

"Nezaslouží si ani libru navíc! Hodlám všechny peníze co po mně ona požaduje dát svým zaměstnancům, kteří pro mě tvrdě pracují a zaslouží si je! Peníze dám Sonje na léčbu rakoviny prsu," vysvětlila zpěvačka.

 

Lady Gaga zdroj: tisková zpráva

Dvaačtyřicetiletá Jennifer pro zpěvačku pracovala od roku 2009 do roku 2011 a nyní vyšly na povrch další zajímavosti z jejího soukromí. Podraz mohla Gaga od své bývalé asistentky čekat, když jí nezaplatila přes sedm tisíc hodin přesčasů. Ta vyzradila několik pikantností z jejího soukromí a to například že s ní musela spát v posteli pokaždé, když byly na turné. Zpěvačka prý nevyžadovala sexuální hrátky, ale protože se v noci sama bojí, tak alespoň přítomnost někoho dalšího. Asistentka prý neměla nikdy svůj pokoj a tím pádem i žádné soukromí.

Lady Gaga se zase listu Daily Mail svěřila, že je O´Neill líná a musela si dokonce nosit sama svá zavazadla, když ona ještě vyspávala na hotelu. Nyní pro jistotu zpěvačka zaměstnala rovnou dvě osobní asistentky, aby nenechala nic náhodě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku