Ladislav Hampl: Herectví jde s fotbalem dobře dohromady
zdroj: tisková zpráva

Ladislav Hampl: Herectví jde s fotbalem dobře dohromady

13. 6. 2015 – 9:25 | Magazín | Inzerce | Diskuze:

S hercem Ladislavem Hamplem jsme si povídali nejen o fotbale, kterému se věnoval ve filmu a TV seriálu Okresní přebor, ale který provozuje i ve svém volnu v týmu známých umělců a sportovců - Real Top Praha.

Jde herectví a fotbal dohromady? Tedy, pokud zrovna nehrajete fotbalistu?

Jde. Vždyť já jsem vlastně důkaz. Dělám herectví a stíhám si zahrát fotbal. Samozřejmě, že angažmá v divadle Na Zábradlí má prioritu, ale ve svém volném čase se věnuji charitativním akcím, tedy hlavně těm fotbalovým, v týmu Real Top Praha. Dobrá fyzička se mi hodí i v divadle nebo při natáčení. 

Kdo všechno je v týmu Real Top Praha a jak často hrajete?

Kdyby otázka zněla, kdo všechno v Realu není, asi by byla odpověď rychlejší. Jsem nadšený, že se v Realu mohu potkávat s lidmi, jako je Míra Bosák, Robert Záruba, Ivan Trojan, Ivan Hašek, David Novotný, Vráťa Lokvenc, Jirka Novotný, Ivo Ulich, Máca Lička, ten seznam je opravdu dlouhý. Akce Realu probíhají celý rok, ale v létě jich děláme nejvíc. Má to výhodu, že i sportovci, kteří hrají vrcholově, mají buď volno, nebo už jsou v přípravě, ale stále ještě pobývají v ČR. Tomáš Plekanec, Martin Hanzal, Jakub Voráček, Jarda Bednář, Ondra Pavelec nebo Saša Salák si s námi vždy rádi zahrají, protože vědí, že Real Top Praha je dobrá záležitost.

První letní den v neděli 21. června Vás čeká zápas proti Nadačnímu fondu Šestý smysl, jak jste se k této charitativní akci dostali a co mohou diváci očekávat?

Jak to tak bývá, vše se stalo náhodou. Kolega Jirka Panzner mě oslovil, abych za něj moderoval Vánoční bazááár Nadačního fondu 6. smysl v divadle Semafor. Tak jsem si s sebou vzal kamaráda Leoše Nohu, protože takové akce nerad moderuji sám. Sedli jsme si s Honzou, Lucií, Kryštofem, Tomášem a Milanem z Nadačního fondu, celkem rychle jsme se domluvili a celý vánoční charitativní víkend proběhl, jak měl a všichni jsme si ho užili. Proto pak vznikl nápad na organizaci letní akce, kde si zahrajeme fotbal a navíc pomůžeme dobré věci. Vzájemné sympatie Nadačního fondu 6.smysl a Realu Top Praha tak přišly v pravý čas. Věřím, že diváci si budou První letní den v neděli 21. června vychutnat hezké odpoledne okořeněné dobrým fotbalem a hřejivým pocitem někde u srdce. 

Sportovně - zábavnou akci pro celé rodiny, 1. Letní den, pořádá MČ Praha 6, Nadační fond Šestý smysl a Real Top Praha v areálu fotbalového hřiště SK Střešovice, Cukrovarnická 62, Praha 6 od 13 hodin v neděli 21. června. Děti se mohou sportovně vyřádit i kulturně pobavit se skupinou Příběhy kluka Bombarďáka, seznámí se s moderní i historickou technikou hasičů, uvidí výcvik psů z pražského letiště. Na účastníky čeká mnoho vystoupení i interaktivní akcí. Vstup je pro všechny ZDARMA.

Další informace a podrobný program 1. Letního dne najdete na www.nfsestysmysl.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!