Který z filmů o bájné Narnii máte nejraději?
zdroj: tisková zpráva

Který z filmů o bájné Narnii máte nejraději?

30. 1. 2017 – 17:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Lev, čarodějnice a skříň, Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka, to jsou 3 podtituly filmové fantasy trilogie pro celou rodinu Letopisy Narnie. Máte rádi tyto filmy? Který z nich se vám a vašim dětem líbí nejvíce? Hlasujte v anketě na konci článku.

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň

Letopisy Narnie vypráví příběh čtyřech sourozenců - Lucinky, Edmunda, Zuzany a Petra, kterým se během hry na schovávanou ve venkovském sídle starého profesora podaří pomocí magické skříně dostat do jiného světa. Narnie, v níž se ocitnou, se ukáže být okouzlující a mírumilovnou zemí obydlenou mluvícími zvířaty, skřítky, fauny, kentaury a obry, která je však díky prokletí zlé Bílé čarodějnice Jadisy odsouzena k věčné zimě... Více.

zdroj: Archiv

Letopisy Narnie: Princ Kaspian

Skříň je pryč... Bílá čarodějnice je mrtvá... a Aslana už přes tisíc let nikdo neviděl. Petr, Zuzana, Edmund a Lucinka jsou vtaženi zpátky do Narnie, která se ale od té, kterou poznali, velice liší. Po bojištích obcházejí noví nepřátelé a narnijská stvoření se ocitají na pokraji vyhubení... Více.

zdroj: Archiv

Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka

Edmund a Lucinka, dvě nejmladší z dětí Pevensiových tráví prázdniny u svých příbuzných společně se svým nesnesitelným bratrancem Eustacem. Často tu vzpomínají na Narnii a na dobrodružství, které tam zažili. Jednoho dne z ničeho nic ožije obraz lodi, který visí v Lucinčině pokoji, a oni se skrz něj dostávají zpátky do Narnie. Bohužel i s bratrancem Eustacem... Více.

zdroj: Archiv

 

Staňte se fanoušky těchto filmů!
Fanklub Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
Fanklub Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Fanklub Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka

Zatím bez komentáře, buďte první!