Které ženě patřilo srdce sexy herce Colina Farrella? Budete překvapeni
zdroj: Profimedia

Které ženě patřilo srdce sexy herce Colina Farrella? Budete překvapeni

17. 12. 2013 – 15:30 | Magazín | Tevi | Diskuze:

K fešákovi jako je Colin by si každý představil krásnou mladou modelku nebo herečku. On ale navázal vztah mnohem vzácnější. S výrazně starší herečkou měli opravdu silné pouto. Ona bohužel zemřela.

Irský herec Colin Farrell je opravdový krasavec. Od rozchodu se svou bývalou přítelkyní Alicjou Bachledou-Curus je sám. Nyní ale v show Ellen DeGeneres přiznal, že měl opravdu zvláštní vztah s jednou ženou, kterou doopravdy miloval.

Collin Farrel zdroj: tisková zpráva

Málokdo by to asi hádal, ale Colinovou láskou byla nyní již zesnulá Elizabeth Taylor. Ta zemřela v roce 2011 ve věku devětasedmdesáti let. S hereckou ikonou se Farrel potkal v nemocnici, kde byl navštívit svého novorozeného syna a Elizabeth v tu chvíli byla nemocnici hospitalizována.

Elizabeth Taylor zdroj: tisková zpráva

Tehdy se setkali a navázali spolu kontakt. Z Colinovy strany šlo o velmi silný cit a intenzivní vztah. Společně vedli hovory až do svítání a neustále si měli co říct. Bohužel Elizabeth pak zemřela. I přes čtyřiačtyřicetiletý věkový rozdíl by si ji Colin rád vzal. Přiznal, že herečku zbožňoval, protože byla opravdu báječná žena.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku