Které celebrity přiznaly, že jsou bisexuální? Podívejte se!
zdroj: tisková zpráva

Které celebrity přiznaly, že jsou bisexuální? Podívejte se!

11. 10. 2013 – 16:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Ne vše je tak, jak na první pohled vypadá. Podívejte se, kdo je bisexuální.

Některé hvězdy svou sexualitou provokují, u jiných je to součást image. Například Rihanna nebo Madonna jsou královny sexuality. V jejich show tyto prvky uvidíme vždycky. Celkově se v dnešní době především hudební průmysl točí kolem sexuality.

To, jak to ale dotyční mají doopravdy, se většinou tutlá. To, že se někteří na veřejnosti tváří, že jsou single nebo šťastně zadaní ještě neznamená, že tomu opravdu tak je. Obvykle až po čase se ukáže, jak to doopravdy s jejich orientací je. V poslední době se hodně uveřejňovalo přiznání homosexuálů. Nyní se ale podívejme, kdo ze slavných je bisexuální a nepohrdne tak ani holkami ani kluky.

Kesha zdroj: tisková zpráva Zpěvačka Kesha se netají svou láskou k lidem. Přiznala, že nemiluje pouze muže, ale že miluje lidi. Prý nejde o pohlaví.

  Jessie J zdroj: Profimedia Britská zpěvačka Jessie J uvedla, že když někoho potká a on se jí líbí, není důležité jestli je to holka nebo kluk.

LindsayLohan2 Lindsay Lohan | zdroj: tisková zpráva Známá průserářka Lindsay Lohan měla svůj nejdelší vztah s ženou. Byla jí DJka Samantha Ronson.

Anna Paquin zdroj: tisková zpráva Herečka Anna Paquin, hvězda seriálu True Blood, si sice vzala svého upíra za muže, nicméně se také hlásí k bisexuální orientaci.

Snooki zdroj: Facebook Divoká Snooki z reality show Jersey Shore se sice neřadí mezi bisexuály, ale přiznává se, že se ráda líbá s holkami.

Angelina Jolie zdroj: tisková zpráva Angelina Jolie žila dlouhou dobu v páru s modelkou Jenny. Nyní je několik let ve vztahu s Bradem Pittem.

Azealia Banks zdroj: Facebook Mladá rapperka Azealia Banks svou bisexualitu přiznala, ale odmítá označení bisexuální rapperka.

Drew Barrymore zdroj: tisková zpráva Herečka Drew Barrymore několik let randila i s holkami. „Když jsem byla mladší, chodila jsem s holkami. Miluju to.“

Lady Gaga zdroj: Facebook

Lady Gaga se při nedávném rozhovoru rozpovídala o tom, že lesbičky dokážou věnovat více úsilí do předehry. Z toho by se celkem jednoduše odvodit, že bisexuální je.

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!