Kristen Bell je opět těhotná
zdroj: tisková zpráva

Kristen Bell je opět těhotná

25. 6. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá herečka brzy porodí druhé dítě. Její roční dcerce tak Lincoln přibude sourozenec.

Radostnou novinku potvrdila i Kristenina tisková mluvčí. „Ano, Kristen a Dax čekají druhého potomka. Celá rodina je nadšena,“ uvedla.

Hvězda seriálu Veronica Mars tak bude muset výrazně omezit své herecké aktivity, což jí ovšem ani trochu nevadí. Opakovaně totiž prohlásila, že rodina je pro ni mnohem důležitější než její kariéra.

Kristen Bell zdroj: tisková zpráva

Připomeňme, že Kristen a Dax Shepard se poprvé stali rodiči v březnu loňského roku. Krátce poté založili No Kids Policy, jejímž cílem je zarazit zveřejňování, sdílení a nakupování fotografií dětí celebrit (dochází-li k tomuto bez souhlasu jejich rodičů).

„Slyšela jsem už od řady různých lidí, kteří se stali oběťmi mnohem intenzivnějšího stalkingu než my, že to doslova změnilo jejich každodenní rodinný život. Jsem zcela přesvědčena, že vše co máme je naše kolektivní vědomí. Maminky, otcové i informovaní čtenáři různých lifestylových magazínů zkrátka rozhodli, že je zde hranice, která by neměla být překračována,“ řekla Kristen v nedávném rozhovoru pro The Huffington Post a dodala:

„První výsledky se již dostavily a jsme za to velmi vděční. Myslím, že to mimo jiné přispěje k pozitivnějšímu vnímání mediálního monstra.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku