Kráska Helen Flanagan má strach: Ukradli jí telefon s privátními sexy fotkami
zdroj: tisková zpráva

Kráska Helen Flanagan má strach: Ukradli jí telefon s privátními sexy fotkami

26. 6. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Blonďatá herečka má pro strach uděláno. Nejen, že jí ukradli z jejího domu šperky za tisíce dolarů, ale také mobilní telefon s velkým množstvím privátních fotek, které by neměl nikdo vidět.

Třiadvacetiletá britská herečka má strach o svou kariéru, kterou by mohla ohrozit krádež jejího telefonu, který jí byl odcizen z jejího domu. V něm je plno fotografií nahoře bez, jejích sexy póz, ale i dalších pikantností, které by mohly být zloději puštěny na internet.

V telefonu jsou mimojiné uloženy i textové zprávy mezi ní a jejím expřítelem Scottem Sinclairem, čtyřiadvacetiletým hráčem amerického fotbalu. S ním se nedávno rozešla kvůli tomu, že posílal textové zprávy se sexuálním podtextem jiné ženě.

Helen Flanagan zdroj: tisková zpráva

Kráska se svým přátelům svěřila, že to pro ni byl větší šok, než krádež drahokamů za tisíce dolarů, o které ji maskovaný gang připravil.

"Helen se stydí za myšlenku, že by se textové zprávy nebo její osobní fotografie mohly dostat na internet. Nechce, aby někdo její amatérské fotky viděl," uvedl jeden z jejích přátel.

Je pravda, že herečka pravidelně posílá svým fanouškům přes Twitter fotky sebe sama a často i poněkud odhalené, ale přece jen, focení pro osobní užití, je něco trochu jiného.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku