Kráska Helen Flanagan chtěla být ještě krásnější, tak šla pod kudlu!
zdroj: tisková zpráva

Kráska Helen Flanagan chtěla být ještě krásnější, tak šla pod kudlu!

18. 6. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dlouhá léta zlobil herečku křivý nos, kvůli kterému si protrpěla výsměch od spolužáků. Nyní je trápení konec, díky plastické operaci, kterou kvůli tomu podstoupila.

Třiadvacetiletá britská herečka a modelka, známá především ze seriálu Coronation Street, se pro operaci nosu rozhodla po letech šikany. Zdá se to být neuvěřitelné, ale tato blonďatá kráska byla prý roky kvůli svému zevnějšku osočována svými spolužáky. Odjela proto tajně na kliniku do zahraničí, kde si svůj problém defekt nechala odstranit.

Mučivé myšlenky ohledně jejího nosu ji pronásledovaly i přes to, že nedávno zvítězila v anketě FHM magazine o nejvíc sexy ženu Velké Británie.

Helen Flanagan zdroj: tisková zpráva

"Chtěla jít pod kudlu už po mnoho let, ale vždy z toho měla velký strach. Nakonec sebrala odvahu a odjela na zahraniční kliniku na začátku minulého měsíce. I když byla operace bolestivá, je s výsledkem spokojená a je hrdá na svůj nový nos," svěřil se jeden její přítel.

Hele žije již od roku 2009 s hráčem Manchaster City Scottem Sinclairem a v roce 2012 se dokonce svěřila, že trpí depresemi a úzkostí. Dokonce prý brala léky na poruchy pozornosti a bipolární poruchu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku