Kontroverzní Kelly Osbourne se tajně zasnoubila!
zdroj: tisková zpráva

Kontroverzní Kelly Osbourne se tajně zasnoubila!

24. 1. 2013 – 14:30 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dcera známého zpěváka a člena kapely Black Sabbath Ozzyho Osbourna se prý tajně zasnoubila se svým přítelem Matthewem Mosshartem a plánují svatbu.

Osmadvacetiletou zpěvačku, herečku a nyní i módní kritičku Kelly Osbourne podle zahraničních zdrojů požádal o ruku její přítel Matthew těsně před Vánoci po téměř osmnáctiměsíční známosti a nyní jsou již svatební přípravy v plném proudu.
Zdroj z jejich okolí se svěřil médiím, že pár je z této situace velmi vzrušený a těší se na svůj velký den. "Kelly nikdy nebyla šťastnější jako je teď. Její kariéra jde skvěle a je ve zdravém vztahu s úžasným mužem," uvedl zdroj.

Kelly Osbourne zdroj: tisková zpráva

Snoubenci si naplánovali termín na léto 2013 a "ano" si řeknou ve Velké Británii. Kelly svého milého potkala na svatbě kamarádky Kate Moss a Jamieho Hince v roce 2011, kde pracoval jako šéfkuchař. Nechala se slyšet, že do té doby vlastně nepoznala, co je to pravá láska. "Nemůžu uvěřit, že mě může mít tolik rád, protože takhle mě myslím nikdo ještě rád neměl. Jsem tak šťastná!," řekla Kelly.

V minulém roce se Kelly díky Matthewovi podařilo zhubnout třicet kilogramů a to zejména díky jeho zdravému životnímu stylu, který začal učit i ji. Protože je zapřísáhlým veganem, doporučil Kelly vyměnit mléčné produkty, maso a fast food za ovoce, zeleninu a zdravou stravu. Dokonce kvůli němu začala i cvičit a moc jí to sluší.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku