Konečně! Kanye West a Kim Kardashian ukázali svou dcerku!
zdroj: Profimedia

Konečně! Kanye West a Kim Kardashian ukázali svou dcerku!

25. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Po dlouhém čekání tento pár ukázal světu fotku svého dítěte.

Po dvou měsících čekání konečně dali novopečení rodiče uveřejnili fotku svého miminka. Malá North West se narodila 15.června a prakticky od té doby celý svět čekal na první snímek andílka slavných rodičů.

První obrázek jejich dcerky ukázal rapper Kanye West v televizní show Kris Jenner. Ta je matkou Kim Kardasian, jeho přítelkyně a Kanyeho potenciální tchýně. V pořadu Kris Jenner se rozpovídal o svém vztahu ke Kim a uvedl, že je pro něj opravdovou láskou a jejich vztah si užívá.

Matka Kim Kris už před nějakou dobou začala lákat diváky ke sledování dílu, kde se ukáže rapper Kanye s tím, že možná odhalí vzhled jejich dcerky North. A také věděla moc dobře proč. Pořad měl obrovskou sledovanost a miliony diváků netrpělivě čekali, zda uvidí, jak malá North vypadá.  Čekání se vyplnilo a během přenosu se opravdu objevila fotka rozkošného dítka.

North West zdroj: Instagram

Její rodiče se opravdu nezapřou a i přes to, že North jsou teprve dva měsíce. Je ohromně podobná oběma rodičům a Kanye uvedl, že si moc přeje, aby jeho dcera vypadala jako její matka, až bude starší.

Kris Jenner, babička North, prozradila před kamerou svoje dojmy „Myslím, že je to úžasná kombinace vás dvou. Ona je tak roztomilá, má Kimini oči a rty po vás obou“. Na závěr Kanye uvedl, že chce vyvrátit všechny spekulace o tom, že by snímky jejich dcerky prodali do médií. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku