Konec velké lásky! Miley Cyrus a fešák Hemsworth se rozešli
zdroj: Profimedia

Konec velké lásky! Miley Cyrus a fešák Hemsworth se rozešli

17. 9. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Schylovalo se k tomu už delší dobu, ale až nyní oba oficiálně potvrdili konce svého dlouholetého vztahu. Může za to ulítlé chování zpěvačky nebo nový objev pohledného herce?

Byla to láska jako trám, která ale po třech letech nyní skončila. Dvacetiletá Miley byla od května loňského roku se svým o tři roky starším přítelem Liamem dokonce zasnoubená, ale od počátku roku se věci začaly komplikovat. Zpěvačka rapidně změnila svou image hodné holky, kterou dříve bývala a stala se z ní na kluka ostříhaná vyhublá divoška, která se na veřejnosti rozhodně nestydí a nebojí se odhalovat, jak ji pánbůh stvořil. Liamovi zřejmě došlo, že do téhle holky se původně nezamiloval a oba se začali odcizovat.

Eiza Gonzalez zdroj: Profimedia

Novinku magazínu People potvrdili lidé z okolí mladého páru a už po skandálním vystoupení zpěvačky na VMA v rámci cen MTV její bývalý snoubenec prohlásil, že si od ní dává na čas distanc. Naposledy byli společně viděni na premiéře filmu Paranoia na konci srpna, ale poslední dobou se vídali stále méně. Liam byl dokonce o víkendu spatřen ve VIP klubu Bungalow v Las Vegas s nádhernou mexickou herečkou Eizou Gonzalez. Je ona tou příčinou, která zapříčinila definitivní rozpad jeho vztahu s Miley, nebo už měl zkrátka jejího výstředního chování dost? Snad toho Miley nebude časem litovat, ale zatím je očividně se sebou spokojená.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku