Konec další lásky: Megan Fox a Brian Austin Green oznámili rozchod
zdroj: Profimedia

Konec další lásky: Megan Fox a Brian Austin Green oznámili rozchod

20. 8. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavní herci se rozhodli oficiálně ukončit svůj jedenáctiletý vztah. Zatím však není jasné, zda se v dohledné době budou i rozvádět. Známe podrobnosti.

Megan a Brian, kteří spolu mají dva potomky (dvouletého Noaha a osmnáctiměsíčního Bodhiho) se prý rozcházejí v dobrém.

"Budou se vždy velmi milovat a věnovat svým dětem.  V budoucnu se může stát cokoliv, ale teď dospěli k tomu, že bude nejlepší jít na nějaký čas od sebe," prozradil dobře informovaný zdroj magazínu People.

S přihlédnutím k tomu, že už několik měsíců žijí odděleně a v poslední době se spolu vůbec neukazovaly na veřejnosti, tato zpráva není příliš překvapivá.

Fox a Green se seznámili v roce 2004. V únoru 2009 odvolali své zasnoubení, ale rychle přišli na to, že jeden bez druhého nemohou být. O rok později si na Havaji řekli své ANO.

Pár nikdy nepředstíral, že má dokonalý vztah.

"Nemůžete žit ve fantasylandu a myslet si, že všechno pořád bude perfektní," uvedla hvězda Tranformers v loňském rozhovoru pro časopis Men's Health. "Budete procházet fázemi, kdy se vám prostě nebude dařit. Budete mít problémy s komunikací. To všechno se bude dít a občas se kvůli tomu budete cítit nemožně. Občas vám to nebude dávat smysl."

Megan svého času dokonce prohlásila, že ona a Brian jsou "velmi, velmi odlišní". Vzhledem k těmto skutečnostem lze konstatovat, že spolu vydrželi překvapivě dlouho.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku