Kluci z One Direction na sobě makají s fitness trenérem. Rozhodně je se na co koukat
zdroj: Profimedia

Kluci z One Direction na sobě makají s fitness trenérem. Rozhodně je se na co koukat

14. 8. 2013 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tihle krasavci se mění před očima. Jejich světový úspěch teď bude následovat i jejich vizáž, protože na sobě dost zapracovali a je to znát.

O chlapeckém uskupení One Direction není třeba vypisovat mnoho informací, jelikož je musí znát snad každý. Nicméně to, o čem je nutné se zmínit, je jejich postupná přeměna z kluků na muže. Nejde si nevšimnou, jak se pomalu ale jistě mění jejich rysy i těla a pohled na ně začíná být opravdovým zážitkem. Z pětice adolescentů se teď stává pětice urostlých chlapů a díky těmto předpokladům se dá vytušit, že by se okruh jejich fanynek a fanoušků mohl postupně rozšířit.

Liam Payne zdroj: Profimedia

Například Liam Payne se tento týden ukázal na balkoně apartmánu v Hollywood Hills bez trička a fanynky které byly na blízku skoro omdlévaly. Liam předvedl svoje vypracované břicho a rozhodně má co ukazovat. One Direction mají teď svého osobního trenéra, který je má dostat do formy. Kluci totiž během vystoupení nejen zpívají, ale občas musí předvést i nějaký taneční kousek, tudíž je třeba být ve fyzické kondici.  A jak je vidět, jejich trenér se nezaměřuje pouze na výdrž, ale i na nárůst svalové hmoty.

Harry Styles zdroj: Profimedia

Klukům z One Direction se tedy postupně plní trička svaly a jejich fanynky se mají na co koukat. Osobní trenér se klukům denně věnuje a snaží se je dostat pořádně potrápit před další částí jejich turné Take Me Home, které končí 30.října v Melbourne. Dobrá zpráva tedy je, že i kdyby se jejich hlasové dispozice změnily k horšímu, bude se pořád na co dívat.

Zatím bez komentáře, buďte první!