Kirsten Dunst: Líbací scény s Bradem Pittem v Interview s upírem byly nechutné!
zdroj: tisková zpráva

Kirsten Dunst: Líbací scény s Bradem Pittem v Interview s upírem byly nechutné!

29. 3. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Je sice považován za jednoho z nejvíce sexy mužů planety, ale na herečku Kirsten Dunst to zřejmě neplatí.

Dnes třicetiletá blonďatá herečka označila polibek s partnerem Angeliny Jolie za nechutný. S Pittem si zahrála v roce 1994 v úspěšném snímku Interview s upírem, kde hrál mimojiné i Tom Cruise, jak jinak než také roli upíra. Z té doby ale tehdy jedenáctiletá Kirsten nemá zrovna příjemné vzpomínky na jejich první setkání.

"Brad měl tehdy dlouhé vlasy a vypadal jako hippízák. V té době mi každý říkal "Jaký máš štěstí, že jsi políbila Brada Pitta!" ale pro mě to byl odporný zážitek. Nechtěla jsem líbat nikoho, dokud mi nebude šestnáct let. Byla jsem v tomhle trochu jiná," svěřila se Kirsten jednomu magazínu.

Kirsten Dunst zdroj: tisková zpráva

Kirsten, která byla za roli dívky Claudie v Interview s upírem nominována na Oscara, byla mnohokrát od té doby tázána na onen polibek s idolem ženských srdcí.

"Bylo to strašné a opravdu jsem to nenáviděla," řekla již dříve herečka. "Brad Pitt a Tom Cruise byli jako moji dva velcí bratři na place, takže to bylo jako líbat svého staršího bratra!" dodala. Stejně tak pro Brada to nebyla žádný příjemný zážitek, na který by rád vzpomínal: "Jaký si myslíte, že jsem měl pocit, když jsem musel líbat malou holku? Bylo to hrozné," uvedl herec.

Kirsten v současné době natáčí thriller Dvě tváře ledna odehrávající se v Athénách v 70. letech minulého století a thriller Města s Orlandem Bloomem.

Zatím bez komentáře, buďte první!