Kim Richard si uřízla další ostudu. Tentokrát ji zatkli za krádež v obchodě
zdroj: Profimedia

Kim Richard si uřízla další ostudu. Tentokrát ji zatkli za krádež v obchodě

4. 8. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Padesátiletá herečka jde z problému do problému. Kdy už se nad sebou konečně pořádně zamyslí a přehodnotí svůj přístup k životu?

Magazín Entertainment Tonight uvedl, že Kim Richards zadržena v neděli odpoledne v Los Angeles. Strávila noc ve vězení a včera odpoledne ji propustili na kauci ve výši 5000 USD.

Z informací zveřejněných na portálu TMZ.com plyne, že hvězda reality show Paničky z Beverly Hills se v jistém obchodě pokusila odcizit zboží v hodnotě více než 600 USD. Byla ale přistižena ochrankou.

Kim - která bojuje se závislostí na alkoholu - letos už dvakrát krátce pobývala v léčebně, kam se rozhodla nastoupit po dubnovém incidentu v Beverly Hills Hotel. Její tehdejší chování jí vyneslo obvinění z opilosti na veřejnosti, kladení odporu při zatýkání a ublížení na těle.

Čtyřnásobná maminka si podle svých vlastních slov během terapií odpočinula od všeho rodinného stresu způsobeného tím, že její sestra Kyle Richards s ní nemluví a exmanžel Monty Brison bojoval s rakovinou. Je ale zjevné, že to nestačilo. Možná by zabraly veřejně prospěšné práce nebo pár měsíců v chládku…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku