Kim Kardashian: Z modelky královnou Miami?
zdroj: Profimedia

Kim Kardashian: Z modelky královnou Miami?

13. 3. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá herečka a modelka během návštěvy miamského sídla Gianni Versaceho dokázala, že se umí chovat jako skutečná královna.

Když Kim Kardashian vznešeně kynula jásajícímu davu fanoušků z Versaceho balkonu, vypadala jako opravdová – byť neoficiální - královna Miami. Zvlášť když se jí na ruce blýštěl prsten s obrovským diamantem.

„Zdá se, že sledovala některá videa s královnou Alžbětou a naučila se z nich, jak manipulovat s davem. Dokonce se stejně jako Alžběta oblékla jen do jednoho odstínu,“ komentoval to magazín Daily Mail.

Kim Kardashian zdroj: Profimedia

Zatímco Kim svým příznivcům mávala a posílala vzdušné polibky, kameramani reality show Keeping Up With The Kardashians sledovali každý její pohyb.

Celkový dojem trochu kazila jen skutečnost, že americká sexbomba v poslední době mírně přibrala a její pozadí je… poněkud větší než bývalo.

Kim Kardashian zdroj: Profimedia

Dodejme, že Versaceho sídlo, známé jako Casa Casuarina, bylo loni po více než ročním čekání konečně prodáno. Nový majitel (společnost VM South Beach) za něj zaplatil závratných 41,5 milionů USD, tedy asi 800 milionů Kč.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku