Kim Kardashian poprvé ukázala syna, Veronika Kopřivová svého nového přítele!
Veronika Kopřivová a její nový přítel | zdroj: Instagram

Kim Kardashian poprvé ukázala syna, Veronika Kopřivová svého nového přítele!

24. 2. 2016 – 17:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Eva Longoria

Nedávno zasnoubená Eva Longoria zveřejnila snímek, na kterém pózuje ve svatebních šatech. Pokud si však myslíte, že jde o tytéž, ve kterých se bude vdávat, bohužel se mýlíte – tyhle byly „pracovní“.

eva zdroj: Instagram

Kim Kardashian

Kim Kardashian se vůbec poprvé pochlubila malým Saintem. Jako by z oka vypadl svému tatínkovi!

kim zdroj: Instagram

Cindy Crawford 

Ze Cindy Crawford se stala padesátnice. Při této příležitosti na Instagramu vystavila povedenou momentku z oslavy svých jednadvacetin. „Mé 21. narozeniny. Dort říká 'Co bude dál?' – teď už to vím!“ uvedla u ní.

cindy zdroj: Instagram

Veronika Kopřivová

Mladá modelka Veronika Kopřivová vypustila do světa fotku, na které se tulí ke svému novému příteli – slavnému hokejistovi Jaromíru Jágrovi.

verunka zdroj: Instagram

Miley Cyrus

Známá hambářka Miley Cyrus se zase předvedla nahoře bez…. a s cigaretou v ústech. Copak to asi kouří?

miley zdroj: Instagram

Kanye West

Kanye West se údajně potýká s velkými dluhy a proto prostřednictvím Twitteru poprosil Marka Zuckerberga o miliardu USD na realizaci svých plánů. „Drahý Kanye Weste. Pokud se chystáš požádat CEO Facebooku o miliardu dolarů, možná bys to neměl dělat na Twitteru,“ vzkázal mu bývalý softwarový inženýr Facebooku jménem Steven Grimm. Sám Zuckerberg nereagoval.

kanye zdroj: Instagram

Eva Decastelo se rozhodla, že tak trochu zvedne sebevědomí ženám, která si nemohou dovolit silikony. Proto na Instagramu rozjela tzv. podprsenkovou výzvu, v rámci které průběžně publikuje detailní selfie svého bujného dekoltu. „Všechna ňadra mohou vypadat skvěle s dobrou podprsenkou. Podprda zkrátka všechno zachrání,“ komentovala to v rozhovoru pro server Super.cz.

2598602_ zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!