Kim Kardashian podstoupila kvůli kráse krvavý zákrok. Podívejte!
zdroj: tisková zpráva

Kim Kardashian podstoupila kvůli kráse krvavý zákrok. Podívejte!

12. 3. 2013 – 10:32 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tak tohle muselo opravdu bolet! Aneb co všechno jsou některé ženy ochotné obětovat pro krásu.

Fotografie, které byly pořízeni ze zkrášlovacího zákroku nejsou vhodné pro slabší povahy! Tvář těhotné Kim Kardashian je zkroucena bolestí a kape z ní krev. Že by příprava na porod? Ne, to se jen rozhodla podstoupit speciální kosmetickou proceduru.

V rámci této „revoluční“ techniky omlazení obličeje lékaři nejprve pacientovi odeberou krev z paže a následně z ní oddělí krevní destičky. Takto upravená krev se pak vstřikuje pod kůži na obličeji.

Kim Kardashian zdroj: Profimedia

Kim, která čeká dítě se svým přítelem Kaynem Westem, se zprvu tvářila natěšeně a odhodlaně. To jí však brzy přešlo. Zejména když poprvé spatřila přístroj s celkem devíti ostrými jehličkami, který měl být pro injektáž použit. Podle vyjádření jejího kamaráda Jonathan Chebaba (u zákroku byl osobně přítomen a celou dobu Kim držel za ruku) potom už jen naříkala. „Ó můj Bože. Pokud každý facelift vypadá takhle, tak nikdy na žádný nepůjdu“, komentoval to později Jonathan.

Dvaatřicetiletá modelka a herečka v současnosti vystupuje v reality show "Keeping up with the Kardashians". Její diváci se tak nepochybně mají na co těšit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku