Kim a Kanye konečně vybrali jméno pro svého novorozeného potomka
zdroj: Profimedia

Kim a Kanye konečně vybrali jméno pro svého novorozeného potomka

8. 12. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný pár svého syna pojmenoval Saint, což v překladu znamená "svatý". Proč právě tak?

Jak  už nepochybně víte, Kim Kardashian a Kanye West se o víkendu stali dvojnásobnými rodiči. Nyní oznámili, že chlapečkovi dali jméno Saint.

"Po všech těch těhotenských a porodních komplikacích se rozhodli pro náboženské jméno, protože chtěli ukázat jak moc je jejich syn požehnaný," prozradil nejmenovaný zdroj magazínu E!News.

Hvězda reality show Keeping Up With The Kardashians se i při tomto porodu potýkala s problémy způsobenými placentou vrostlou příliš hluboko do děložní stěny.

Nakonec ale nebylo nutné provést císařský řez, který si Kim nepřála. Aby se mu vyhnula, podstoupila i tzv. ECV (manuální otočení plodu do polohy hlavou dolů) - a to navzdory tomu, že jde o značně nepříjemnou proceduru.

"Nedají vám žádné léky proti bolesti a dovolte mi říct, že to bylo opravdu bolestivé. Pravděpodobně víc než porod,“ uvedla minulý týden na svých webových stránkách

Co se týče těhotenství, to už dříve označila za "nejhorší zážitek svého života".

"Neužívám si ani jeden okamžik a nechápu, jak si to někdo užívat může. Sama si nejsem jistá, proč se mi tato zkušenost nelíbí tak jako ostatním. Možná je to těmi otoky, bolestmi zad nebo jen kompletním zatměním mysli z toho, jak se vaše těl zvětšuje a nic vám nesedí," napsala v říjnu.

Nu, „Svatý Západ“ není žádná velká výhra, ale mohlo to dopadnout hůř…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku