Kiefer Sutherland se opil do němoty
zdroj: Profimedia

Kiefer Sutherland se opil do němoty

1. 7. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmačtyřicetiletý britský herec opět zapomněl na to, že alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán.

„Pití je věc příjemná, jen musíš znát svý síly jinak si tě roznosej na náhradní díly,“ zpívá v jedné písničce Honza Vyčítal. O pravdivosti těchto slov se nyní přesvědčil i Kiefer Sutherland.

Hvězda seriálu 24 hodin se před několika dny vydala „zapařit“ do podniku Chiltern Firehouse, ovšem přehnala to. A to tak, že hodně.

Kiefer Sutherland zdroj: Profimedia

Kiefer byl tak opilý, že se následně nemohl dostat ani zpět do svého hotelového pokoje. „Do schodů mu museli pomáhat dva pečovatelé,“ zavtipkoval magazín Daily Mail. Takovou scénu si paparazziové pochopitelně nemohli nechat ujít a představitel agenta Jacka Baura tak teď má z ostudy kabát.

Divokého večírku se podle dostupných informací účastnila i řada dalších celebrit – například modelka Danielle Lineker či kytarista skupiny Metallica Kirk Hammett. Ti na rozdíl od Kiefera ale věděli, kdy mají dost.

Připomeňme, že Kiefera jeho láska k alkoholu již několikrát přivedla do pořádných problémů. Například před pěti lety byl obviněn z napadení poté, co v newyorském nočním klubu fyzicky zaútočil na módního návrháře Jacka McCollougha. Zjevně se však nepoučil…

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku