Kiefer Sutherland pozval na panáka celou hospodu a nechal spropitné 3,5 tisíce
zdroj: tisková zpráva

Kiefer Sutherland pozval na panáka celou hospodu a nechal spropitné 3,5 tisíce

4. 11. 2009 – 20:06 | Magazín | red | Diskuze:

Herec Kiefer Sutherland patří k těm štědřejším v Hollywoodu. Přesvědčili se o tom hosté a personál podniku The Spot v kalifornském San Pedru. Když si tam totiž hvězda seriálu 24 hodin přišla užít svůj drink, pozvala k tomu celou hospodu. A číšníkům pak nechala nezvykle vysoký tringelt – 200 dolarů. To v přepočtu na koruny činí více než 3,5 tisíce.

Za panáky pro třicet hostů pak musel Kiefer zaplatit pět set dolarů – asi devět tisíc korun. Sám si přitom objednával několik skotských a zapíjel je kolou.

Ale pořád ještě Sutherland nemá na nejštědřejšího Johnnyho Deppa, který letos zanechal v hospodě spropitné ve výši čtyř tisíc dolarů, tedy asi 72 tisíc korun. Johnny pozval do podniku Gibsons v Chicagu svou kolegyni Marion Cotillardovu a režiséra Michaela Manna, s nimiž natáčí film Public Enemies.

Depp hostil party pro patnáct lidí včetně Manna a Cotillardové a jeho spropitné bylo rozděleno mezi dvanáct lidí. Depp je nejlepší ze všech hvězd, které jsem kdy obsluhoval. Je to skutečná ikona a jeho schopnost respektovat ostatní je fenomenální. Miluje Chicago a Chicago miluje jeho. Depp je úžasný a štědrý chlap,“ přiznal číšník Mohammed A. Sekhani listu Chicago Sun Times.

Loni Johnny nechal tuzér ve výši 1 500 dolarů (asi 27 tisíc korun) v jedné restauraci ve Wisconsinu.

Zatím bez komentáře, buďte první!