Kelly Rowland: „Připravuju se na to, že budu mít dvě děti“
zdroj: tisková zpráva

Kelly Rowland: „Připravuju se na to, že budu mít dvě děti“

8. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiatřicetiletá zpěvačka a herečka sice dvojčata nečeká, ale i tak počítá s tím, že se bude muset starat o dva malé chlapečky. Jak to?

„Jakmile se miminko narodí, nebudu mít jen jedno dítě, ale už dvě. To druhé je můj manžel – musíte se postarat o obojí,“ zažertovala Kelly při příležitosti slavnostního představení nových hodinek TW Steel, které nesou její jméno.

Nicméně momentálně je to Tim Whiterspoon, kdo pečuje o svou těhotnou ženu. Mimo jiné dohlíží na to, aby měla dostatek svého nejoblíbenějšího jídla – čokoládové zmrzliny s burákovým máslem.

„Vezmu jeden kopeček čokoládové zmrzliny, čajovou lžičku burákového másla a smíchám to dohromady. Když jsme leželi v posteli a opravdu se mi z ní nechtělo, Tim hned vstal a připravil mi to sám. Je prostě úžasný,“ uvedla bývalá členka veleúspěšné hudební skupiny Destiny's Child.

Kelly Rowland zdroj: tisková zpráva

Stejně jako řada jiných celebrit, i Kelly se nedávno pochlubila svým těhotenským bříškem Na svém Instagramu zveřejnila fotografii, která ji s přihlédnutím k jejímu stavu zachycuje na poměrně nečekaném místě - v posilovně.

„Cítím se báječně. Myslím si, že trénink je jedna z nejlepších věcí, kterým se my gravidní ženy můžeme věnovat. Už jen kvůli tomu, že bychom se neměly nijak omezovat v jídle a dávat svému tělu to, o co si řekne,“ komentovala to Rowland.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku