Kelly Osbourne se zasnoubila s dlouhovlasým veganem!
zdroj: Profimedia

Kelly Osbourne se zasnoubila s dlouhovlasým veganem!

15. 7. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletá Kelly Osbourne do toho praští s vlasatým veganským šéfkuchařem Matthewem Mosshartem. O ruku jí požádal na dovolené, kam si spolu vyrazili.

Kelly se se svým přítelem Matthewem poznala před dvěma lety na svatbě Kate Moss. Již před měsícem se Kelly rozpovídala o tom, že si je jistá, že Matthew je ten pravý a že nikdy nikomu nebyla tak blízko. Teď si budou ještě blíž, Matthew jí totiž na dovolené požádal o ruku! „On mě chce milovat a já chci být milována jím,“ přiznala Kelly Osbourne. Od začátku jejich hodně probíraného vztahu věděla, že je mezi nimi něco zvláštního.

„On je úžasný, myslím si, že jsem nikdy doopravdy nevěděla, co je to láska. Nemůžu uvěřit, že mě má opravdu rád. Jsem šťastná!“ I když jsou snoubenci teprve na začátku svatebních příprav, už teď vědí, že brzy začnou pracovat na rodině. Mosshart se už i dokonce přestěhoval z New Yorku do Los Angeles, aby mohl být s Kelly častěji. A co na to Osbournovic rodina? Nedávno byla Kelly s Matthewem spatřena jak jdou s Sharon a Ozzym Osbournem na večeři. Pravděpodobně zde tedy došlo i k žádosti o ruku jejich dcery a jak se zdá, se sňatkem souhlasili. 

To, že se teď o svatbě hodně mluví, navazuje na vztahové problémy Kellyiných rodičů. Mezi rodiči Sharon a Ozzym to poslední dobou hodně skřípalo. Sharon Ozzyho opustila, především kvůli jeho opileckým excesům a mluvilo se i o rozvodu. Kelly k tomu řekla, že její rodiče měli problémy. „Nikdy se nerozvedou, byli jen odloučeni. Máma udělala to, co by udělal každý normální člověk. Chtěla, aby táta přestal pít. Prošel si těžkým obdobím a teď už je to lepší.“ 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku