Kelly Osbourne připouští, že diety jsou nanic: Chce to změnit životní styl!
zdroj: Profimedia

Kelly Osbourne připouští, že diety jsou nanic: Chce to změnit životní styl!

25. 4. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvačka se svěřila, že zhubla díky celkové změně životního stylu a díky tomu může občas i hřešit.

Osmadvacetiletá Kelly ze slavné rodiny Osbourneových byla vždy vnímána jako boubelka, stejně jako její bratr Jack. Poté, co začala hubnout, nikdo zřejmě moc nevěřil v to, že pracně shozená kila nenabere brzy zpět. Kelly se ale nerozhodla držet drastické diety a našla zalíbení ve zdravém životním stylu. Nikdy by prý striktní diety nedržela, protože by se například nedokázala zříct pizzy. 

"Naučila jsem se, jak správně jíst a je to jedna z věcí, které vás musí přinutit k určité životní změně, než držení diet, které dlouhodobě nefungují," svěřila se deníku Huffington Post Kelly.

Kelly Osbourne zdroj: tisková zpráva

Kelly, která dělá mimo jiné i "módní policajtku", zjistila, že nejdůležitější heslo je "všeho s mírou", ale ne vždy je to úplně snadné dodržovat.

Přiznala, že si občas dá i něco nezdravého jako je pizza nebo hranolky a necítí se při tom provinile.

Kelly již dříve popřela, že by za jejím úbytkem váhy stál její přítel a veganský šéfkuchař v jedné osobě Matthew Mosshart. "Každý si myslí, že ´Kelly zhubla díky jejímu příteli, který je vegan´Blbost! Je to proto, že jsem šťastná!" vysvětlila.

Kelly Osbourne a Matthew Mosshart zdroj: Profimedia

Kromě zdravé stravy také denně tráví hodinu a půl cvičením, které zahrnuje posilování, kardio a jógu. I když zhubla, pořád se považuje za tlouštíka. "Když se dlouhou dobu vidíte určitým způsobem, tak se to jen tak nezmění. Lidé, kteří mají nadváhu a potom zhubnou, se vždycky budou vidět v zrcadle, jací byli předtím než zhubli, bez ohledu na to, jak je to teď," dodala Kelly.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku