Keira Knightley: „Těším se, až mi bude třicet“
zdroj: tisková zpráva

Keira Knightley: „Těším se, až mi bude třicet“

2. 10. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Úspěšná anglická herečka za šest měsíců oslaví třicáté narozeniny. A podle svých vlastních slov už se jich nemůže dočkat…

Zatímco většina žen se třicítky vysloveně děsí, Keira Knightley už netrpělivě odpočítává dny, které jí od tohoto životního mezníku dělí.

„Ne, určitě z toho strach nemám. Mám-li být upřímná, tak ve dvaceti to příliš veselé nebylo. A pak od pětadvaceti se to začalo zlepšovat,“ uvedla hvězda Pirátů z Karibiku v rozhovoru pro Glamour.

Keira Knightley zdroj: tisková zpráva

Keira nepatří ani k herečkám, které se domnívají, že s postupujícím věkem budou dostávat míň a míň rolí. Připustila sice, že vzhled v její kariéře hraje významnou roli, ale rozhodně to prý není jen o něm.

„Spousty věcí jsem dosáhla bez ohledu na to, jak vypadám. Takže si myslím, že je to v rovnováze,“ řekla Knightley, kterou dřív média nevybíravě urážela a označovala za anorektičku.

„Dobře si pamatuju, jak hrozně ponižující to pro mě tenkrát bylo a pokud budu mít dceru, rozhodně nebudu chtít, aby kráčela v mých stopách a stala se herečkou. A kdyby jí to snad napadlo samotnou, udělám vše, co bude v mých silách, abych jí od toho odradila,“ svěřila nedávno magazínu Elle.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku