Keanu Reeves chce adoptovat dítě
zdroj: tisková zpráva

Keanu Reeves chce adoptovat dítě

27. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětačtyřicetiletý herec se hodlá stát adoptivním rodičem. Inspirovaly ho k tomu Charlize Theron a Sandra Bullock, které stejné rozhodnutí učinily před několika lety.

Hvězda Matrixu se nechala slyšet, že Charlize i Sandru velmi obdivuje. „Keanovi neušlo, jak adopce těch dětí změnila jejich životy k lepšímu a rád by si to kouzlo rodičovství sám užil,“ uvedl magazín National Enquirer.

Připomeňme, že Reeves měl mít vlastního potomka. Jenže osud tomu chtěl jinak. Holčička několik dní před plánovaným porodem zemřela a její matka – herečka Jennifer Syme - o rok později spáchala sebevraždu.

Keanu Reeves zdroj: tisková zpráva

Když k tomu přidáme skutečnost, že představitel Nea neměl právě šťastné dětství (matka se údajně živila jako prostitutka a otec byl kriminálník), pochopíme, proč tak zoufale touží po rodině.

„Tíží mě samota. Zkouším se s tím prát, ale je to velký boj. Chtěl bych se oženit a pořídit si děti, jenže mi to připadá jako vrcholek nějaké vysoké hory. Musíte na ní nejprve vylézt. Už na tom pracuji, ale chce to čas,“ pohlásil v době, kdy ještě randil s výše zmíněnou Sandrou Bullock.

Zatím bez komentáře, buďte první!