Kdo se skrývá v šíleném halloweenském převleku? Přece slavná manželská dvojka!
zdroj: Profimedia

Kdo se skrývá v šíleném halloweenském převleku? Přece slavná manželská dvojka!

28. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Období Halloweena vítají nejen celebrity s nadšením. Možnost se ukázat v úplně jiném světle a hlavně v přestrojí si většina z nich nenechá ujít!

Lepší halloweenský převlek si vybrat nemohli! Manželská dvojka Fergie a Josh Duhamel si v dokonalém přestrojení vyrazili na duchařský večírek herečky Kate Hudson. Osmatřicetiletá členka kapely Black Eyed Peas se stylizovala do Elvíry vládkyni noci ze stejnojmenného filmu z roku 1988, která tehdy učarovala divákům bujným poprsím a vtipem. Tato hororová komedie je populární dodnes, i když se musí brát s trochou nadsázky. Podoba s černovlasou čarodějkou s vytupírovanou kšticí se zpěvačce opravdu povedla!

Elvíra a Fergie zdroj: Instagram

Zato jejího sexy o dva roky staršího manžela by v dlouhovlasém, šedém stvoření s pleškou hledal málokdo! Josh si vybral postavu z muzikálového filmu Rocky Horror Picture Show z roku 1975 a vypadal vážně věrohodně. Co naplat, Halloween je od toho, aby se strašilo a o to jde především. Manželé se vzali před čtyřmi lety a teprve před pár měsíci se jim narodil syn Axl, který by měl z maminky a tatínka asi pěkně bezesné noci!

Zatím bez komentáře, buďte první!