Kdo obleče na letošní předávání Oscarů herečku Jennifer Lawrence?
zdroj: tisková zpráva

Kdo obleče na letošní předávání Oscarů herečku Jennifer Lawrence?

23. 1. 2013 – 12:39 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Světoví návrháři se předhánění v tom, kterou značku bude Jennifer reprezentovat.

Jennifer Lawrence je jednou z nejtalentovanějších osobností současného filmového průmyslu. Nominací na Oscara si vysloužila veliký zájem renomovaných návrhářských dílen. Každý ze slavných návrhářů haute couture si přeje, aby na letošním předávání Oscarů herečka reprezentovala právě jejich značku.

Dvaadvacetiletá herečka má na kontě nejeden filmový úspěch. Což je zřejmé u posledního natočeného filmu Terapie láskou, kde ztvárnila mladou vdovu, která se zotavuje ze závislosti na sexu. Film měl premiéru v loňském roce a Jennifer si za něj vysloužila Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší ženský herecký výkon a několik nominací, mimo jiné na Oscara a na cenu Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA). Časopis Rolling Stone ji označil jako nejtalentovanější mladou herečku Ameriky.

Jennifer Lawrence zdroj: tisková zpráva

A právě z tohoto důvodu se o ni perou světové módní domy. Pro návrháře by byla čest, kdyby se Jennifer oděla do jejich večení toalety. Zdroj portálu RadarOnline uvedl: „ Jennifer je velmi žádaná, jak na obrazovkách tak mimo ni. Všichni by chtěli s touto mladou krasavicí spolupracovat. Jennifer byla s jejím stylistou přímo zavalena nabídkami od všech známých návrhářů.“

Na letošních Zlatých glóbech byla Jennifer oděna do přepychových červených šatů od Christiana Diora. Róbu pak doplnila páskem a naušnicemi od neméně známého Choparda.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku