Katty Perry, nebo Miley Cyrus? Která sesbírá více fanoušků?
zdroj: tisková zpráva

Katty Perry, nebo Miley Cyrus? Která sesbírá více fanoušků?

23. 11. 2020 – 18:50 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Představujeme vám dvě zpěvačky, které jsou v současnosti velice populární a zajímá nás, kterou z nich posloucháte raději, která je větší kočka, a čí koncert byste si nenechali ujít. Jako první se podíváme na zoubek kalifornské rodačce Katty Perry a následně pětadvacetileté Miley Cyrus pocházející z Tennessee, jejíž život provází mnoho skandálů.

Katty Perry

Zpěvačka Katy Perry byla do hudby zapálená již od útlého věku. Již v prváku na střední škole splnila požadavky GED a již v patnácti letech opustila školu, aby se mohla naplno věnovat hudbě. Její talent neunikl umělcům Stevu Thomasovi a Jennifer Knapp, kteří si ji vzali pod svá křídla a začali se jí věnovat. V Nashvillu nahrávala první demonahrávky, při kterých hrála také na kytaru. Již v roce 2001 pak vydala své první album Katy Hudson, kterého se ale prodalo jen pár desítek kusů.

Jaké úspěchy ji následně potkaly se dočtete v kompletním životopise.

zdroj: Archiv

Miley Cyrus

Miley Cyrus se nejdříve chtěla prosadit jako herečka. Již v roce 2003 se objevila ve snímku Velká ryba. Její život se ale změnil v momentě, kdy se zúčastnila konkurzu na roli nejlepší kamarádky Hanny Montany v seriálu Hannah Montana. Díky svému nízkému věku byla nejdříve odmítnuta. Následně se karta obrátila a Miley získala rovnou hlavní rolí a to především díky svým pěveckým a hereckým schopnostem. Seriál měl premiéru v březnu 2006 a rychle se dostal mezi nejoblíbenější seriály Disney Channelu. Z Miley se tak téměř ze dne na den stala superhvězda a idol všech teenagerů. Jako Hannah Montana vyjela v září 2009 na turné se skupinou The Cheetah Girls.

Vše o úspěchu této hudební ikony se také dočtete v kompletním životopise.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku