Katie Holmes: „Mateřství je ten největší dar!“
zdroj: tisková zpráva

Katie Holmes: „Mateřství je ten největší dar!“

16. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá herečka a producentka se nechala slyšet, že role svobodné matky jí naprosto vyhovuje.

Jsou tomu už dva roky, co se Katie Holmes rozvedla s Tomem Cruisem. Od té doby s nikým pořádně nechodila. Veškerý volný čas totiž věnuje své osmileté dceři Surie.

Katie Holmes zdroj: tisková zpráva

„Mateřství je ten největší dar. Jakmile jsem se stala matkou, můj život se úplně změnil. Dřív jsem nevěděla, kolik lásky ve mě je. Teď se v podstatě každý den dozvídám nějaké nové věci o této úžasné bytosti,“ řekla Katie v rozhovoru pro magazín Glamour.

Hvězda seriálu Dawsonův svět dále uvedla, že má výborný vztah nejen se Surie, ale i se svými rodiči. Těm mimo jiné vděčí za to, že jí sláva nestoupla do hlavy. „Chovali se ke mně pořád stejně a připomínali mi, že bych měla být vděčná,“ konstatovala.

Katie Holmes a Tom Cruise zdroj: tisková zpráva

Připomeňme, že Katie se kvůli Cruisovi dokonce stala členkou scientologické církve – a to navzdory tomu, že od dětství byla římskokatolického vyznání. V roce 2012 se s ním však nečekaně rozešla. Toma to doslova šokovalo a trvalo mu téměř rok, než se k celé záležitosti dokázal vyjádřit.

„Nečekal jsem to. Je vám padesát let, domníváte se, že všechno máte srovnané a potom vás to náhle zasáhne,“ prohlásil loni.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku