Kathleen Turner: „Jsem celá z titanu!“
zdroj: Profimedia

Kathleen Turner: „Jsem celá z titanu!“

29. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šedesátiletá herečka promluvila o svém dvacet let trvajícím boji se zákeřnou revmatoidní artritidou.

Kathleen Turner uvedla, že má falešné prsty na nohou a náhrady v obou kolenech. „A v brzké době mi ještě budou měnit loket,“ podotkla a dodala: „Letištní kontrolou byste se mnou určitě procházet nechtěli. Jsem celá z titanu.“

Hvězda filmu Válka Roseových si postěžovala i na vedlejší účinky léků, které na revmatoidní artritidu užívá. „Není to nic příjemného. Nafouknete se po nich jako balón,“ řekla v rozhovoru pro magazín Daily Mail.

Farmaka jsou nicméně určitě lepší než alkohol. Právě ten si totiž Kathleen „naordinovala“ v době, kdy trpěla největšími bolestmi. Jenže netrvalo dlouho a objevily se u ní výpadky pozornosti, což pochopitelně mělo negativní vliv na její pracovní i soukromý život.

Kathleen Turner a Michael Douglas zdroj: Profimedia

„Udělala jsem chybu. Chtěla jsem se prostě alespoň na chvíli zbavit té bolesti. Je ve vašich kostech a kloubech. Neexistuje žádný způsob, jak uniknout – je to váš neustálý společník. Nakonec jsem ale pití nechala. Úplně stačilo, že jsem se musela vyrovnat se skutečností, že se nemohu pořádně hýbat,“ přiznala.

V současné době je na tom Kathleen už mnohem líp. Často se prochází a dokonce cvičí pilates. Kromě konvenční léčby jí prý výrazně pomohly i speciální měděné vložky do bot.

„Doporučila mi je moje kamarádka Maureen Lipman a jeden pár mi rovnou dala. Už po třech týdnech nošení jsem si všimla úžasné změny – najednou jsem opět mohla chodit na dlouhé vzdálenosti bez bolesti,“ vysvětlila jedna z nejpopulárnějších amerických hereček.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku