Kate Winslet se dočkala své hvězdy na hollywoodském chodníku slávy
zdroj: tisková zpráva

Kate Winslet se dočkala své hvězdy na hollywoodském chodníku slávy

12. 3. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletá herečka se stala v pořadí již 2520. celebritou, jejíž jméno se objeví na hollywoodském chodníku slávy.

Dlaždice Kate Winslet bude podle dostupných informací odhalena 17. března před hotelem W Hollywood. Slavnostního obřadu by se měl zúčastnit i slavný americký režisér James Cameron.

„Jsme velmi šťastni, že zde na našem bulváru snů bude nyní zářit i hvězda Kate Winslet. Myslím, že všichni její fanoušci na tento den už dlouho čekali,“ uvedla Ana Martinez, producentka ceremoniálů souvisejících s uváděním nových jmen na chodník slávy.

Kate Winslet zdroj: tisková zpráva

Hvězda legendárního Titanicu a matka tří dětí si tuto poctu nepochybně zaslouží. Tím spíš, že ve srovnání s jinými celebritami je až neuvěřitelně skromná.

„Pokaždé, když mě někdo nazve filmovou hvězdou, pomyslím si, že je to směšné. Hvězda je podle mě například Julia Roberts, ale vždy když to někdo řekne o mě, pokládám to za obrovskou poctu,“ prohlásila svého času Kate, která nikdy nezapomněla, odkud pochází:

„Naučila jsem se hrát v Anglii, s anglickými herci, ale neodvažovala jsem se snít o úspěchu… Ztvárnila jsem hlavní role v řadě úspěšných a nákladných filmů, nicméně není to dost dobrý důvod na to, abych Anglii opustila a hrála si na superstar,“ uvedla.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!