Kate Moss vyvedli z letadla. Opila se a urážela pilota
zdroj: Profimedia

Kate Moss vyvedli z letadla. Opila se a urážela pilota

10. 6. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednačtyřicetiletá supermodelka si opět utrhla pořádnou ostudu. Kdy se konečně poučí?

Bude to už rok, co anglická kráska způsobila pořádné pozdvižení na tureckém letišti. Jeden z očitých svědků tehdy uvedl, že evidentně podroušená Kate se domáhala nástupu do letadla společnosti easyJet směřujícího do Londýna, přestože podle všeho nedisponovala letenkou nebo palubním lístkem.

"Po debatě s manažerem se to vyřešilo," řekl nejmenovaný muž magazínu DailyMail a dodal: "Kdybych já byl takhle opilý, neměl bych žádnou šanci dostat se do letadla. Ale ona je Kate Moss."

Tentokrát Kate ale tak snadno nevyvázla. Na palubě letu z Turecka do Velké Británie totiž ztropila takovou scénu, že po přistání na London Luton z něj byla eskortována policií.

"Když jí odváděli, urážela pilota… Byla trochu opilá a nechtěli jí už nalít alkohol, tak vytáhla z příručního zavazadla vlastní láhev vodky a pustila se do ní. Pak se kvůli něčemu nepohodla s jedním pasažérem," vypověděl nejmenovaný Katein spolucestující:

"Ale nechovala se k nikomu agresivně a byla opravdu vtipná," dodal.

Z vyjádření policejního mluvčího plyne, že proti Moss nebyly vzneseny žádné formální stížnosti, tudíž ani nebyl důvod ji zatknout.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku