Kate Moss a Lady Gaga se zase odhalily: Co která ukázala?
zdroj: tisková zpráva

Kate Moss a Lady Gaga se zase odhalily: Co která ukázala?

21. 10. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Co spojuje devětatřicetiletou britskou topmodelku a sedmadvacetiletou americkou popstar? Samozřejmě že chuť a odvaha odhalovat se!

Dnes je to vůbec v umělecké branži hitem, posílat do světa zejména prostřednictvím sociálních sítí fotografie s odhalenými části svého těla. Mezi top odhalovačky se řadí zpěvačka a rapperka Nicki Minaj a samozřejmě v současnosti nejvíce diskutovaná zpěvačka Miley Cyrus a pozadu nezůstává ani čerstvá maminka s kyprými tvary Kim Kardashian. Nyní chtěla jak je u ní zvykem potěšit své fandy samotná Lady Gaga, když poslala do světa svou zadnici oděnou do kytičkových tang, nejspíš jako reklamu pro svůj nový hit s R. Kellym Do What U Want.

Lady Gaga zdroj: Profimedia

Na rozdíl od ní Kate Moss není posedlá sebefocením a raději se nechává fotit ostatními, nejlépe paparazzi, kteří ji dost často nachytají při její exhibici na dovolených. Naposledy se tak stalo při relaxu se svou rodinou na Jamaice, kam si jela odpočinout od deštivého Londýna. Kateina prsa jsou sice už světu velmi dobře známá, ale mužské oko jistě potěší pokaždé. S pivem a cigaretou v ruce si svůj pobyt v exotice určitě užila.

Kate Moss zdroj: Profimedia

Je jasné, že pouze talent nestačí a k tomu, aby se o známých tvářích psalo, je potřeba ještě něco navíc. Možnost, jak na sebe upozornit a zaujmout i nové fanoušky je možná právě svlékání tím pravým ořechovým a k umělecké branži to dnes zkrátka patří.

Zatím bez komentáře, buďte první!