Kate Middleton předvedla své těhotenské bříško na svatbě ve Švýcarsku!
zdroj: Profimedia

Kate Middleton předvedla své těhotenské bříško na svatbě ve Švýcarsku!

4. 3. 2013 – 16:09 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Princ William, princezna Kate i princ Harry se o víkendu zúčastnili svatby Marka Tomlisona a Laury Bechtolsheimer. Zajímají vás podrobnosti?

Baby, it’s cold outside! Možná právě tuto vánoční píseň zpívala Kate svému nenarozenému dítěti, když v sobotu dorazila na svatbu známého hráče póla Marka Tomlisona (30). Ten si v sobotu 2. března vzal za ženu zlatou olympioničku Lauru Bechtolsheimer (28). Obřad proběhl v protestantském kostele u hotelu, jehož vlastníkem je Lauřin dědeček – miliardář Karl-Heinz Kipp.

Kate (31), William (30) a Harry (28) počítají Marka i Lauru mezi své blízké přátele a tak je jasné, že na jejich svatbě prostě nemohli chybět. Fotografové pochopitelně zaměřili svou pozornost především na Kate, které už se pod elegantním kabátem rýsovalo nepřehlédnutelné rostoucí bříško.

Vévodkyně z Cambridge i její choť vypadali šťastně a uvolněně. Nadšeně povzbuzovali oba novomanžele, kteří si řekli své „ano“ v luxusním lyžařském letovisku Arosa. Kate po nich dokonce házela konfety.

Těhotná Kate v poslední době využívá každé příležitosti k relaxaci a odpočinku. Královský pár se teprve nedávno vrátil z romantické dovolené, kterou strávil v luxusní vile na soukromém ostrově Mustique v Karibiku. Právě zde byly pořízeny kontroverzní fotografie Kate v bikinách. Ty následně – navzdory protestům britského královského paláce - zveřejnil italský bulvární týdeník Chi.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku