Kate Hudson: „Manželství není zlatý tiket“
zdroj: tisková zpráva

Kate Hudson: „Manželství není zlatý tiket“

16. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá americká herečka se v interview pro časopis Women's Health podělila o své názory na manželství. Co všechno prozradila?

Kate Hudson je se svým partnerem Matthewem Bellamym zasnoubená už tři roky, ale dlouhé čekání ji prý ani trochu nevadí. Spíš právě naopak. Podle ní zatím úplně stačí, že na myšlence dlouhodobého závazku „pracují“.

„Moji rodiče nejsou sezdaní,“ říká o své matce Goldie Hown a její dlouholeté lásce Kurtu Russellovi. „A jeden z důvodů proč se nikdy nevzali, je ten, že si oba vyzkoušeli manželství už dřív a vyhovovalo jim to víc takhle. Neměli pocit, že potřebují mít ten kus papíru, aby spolu mohli být šťastní. Takže co se mě týče, já dobře vím, že manželství není zlatý tiket.“

Kate Hudson zdroj: tisková zpráva

Goldie a Kurt se svého času dokonce nechali slyšet, že manželství pro ně představuje konec lásky. A třiašedesátiletý herec se nijak netají tím, že od něj zrazoval i Kate.

„Svatba a rozvod jsou dvě nerozlučné věci. Jakmile realizujete to první, to druhé na sebe nenechá dlouho čekat. Já i Goldie jsme si tím už prošli a rozhodně nemáme chuť si to zopakovat,“ konstatoval Russell

Zatím bez komentáře, buďte první!