Karel Roden v novém filmu Fotograf laská korpulentní dámy
zdroj: tisková zpráva

Karel Roden v novém filmu Fotograf laská korpulentní dámy

13. 11. 2014 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nahota, vášeň, posedlost, umění a baculky. Základní pilíře nového filmu, kde Karel Roden ztvárnil známého a kontroverzního fotografa Jana Saudka. Ten je v povědomí veřejnosti spojován s upřímnou a silnou vášní pro kypré tvary korpulentních žen.

Nový film Fotograf, který pojednává o životě a díle slavného fotografa Jana Saudka, boří veškerá společenská tabu zaměřená na tělnaté dámy a intimní chvíle s nimi. Roden při ztvárnění fotografa, známého svými výstředními touhami, ve filmu líbá pozadí kyprých baculek, skládá jim komplimenty a dojde i na nejednu milostnou scénu.

 

Saudek zdroj: tisková zpráva

 

Tuto výstřední roli nabídla Karlu Rodenovi režisérka Irena Pavlásková. Ta se zhostila umělecké zodpovědnosti za ztvárnění tohoto kontroverzního filmu, který si určitě získá spoustu fanoušků, ale i mnoho kritiků. 

 

Saudek zdroj: tisková zpráva

Film určitě potěší všechny ženy, které nejsou spokojené se svou postavou, protože Saudkova galantnost a slabost pro oblé tvary z filmu doslova sálá a jeho proslovy k prostorově výraznějším ženám jsou vždy velmi lichotivé.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku