Karel Gott si pro čtyřicátého Slavíka nakonec opravdu přišel! Sál mu tleskal ve stoje
zdroj: Profimedia

Karel Gott si pro čtyřicátého Slavíka nakonec opravdu přišel! Sál mu tleskal ve stoje

29. 11. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Včera se ve Státní opeře v Praze uskutečnilo jubilejní 50. předávání Českých slavíků. A o zajímavé momenty rozhodně nebyla nouze.

Největší pozornost na sebe samozřejmě poutal těžce nemocný Karel Gott, který se rozhodl nedat na rady lékařů a čtyřicátého Zlatého slavíka pro nejlepšího/nejoblíbenějšího zpěváka (plus Platinového slavíka a Absolutního slavíka) si osobně přebral.

"Vaše přízeň byla pro mě tou největší léčbou, velmi cennou infuzí. Děkuji za ten krásný moment. Jsem rád, že tato moje vycházka je ošperkovaná touto nádhernou cenou. Jsem rád, že vás vidím," uvedl během své děkovné řeči a dodal:

"Vypadalo to chvílemi, že nepřijdu. Už jsem se zabýval myšlenkou, že mi nebude zbývat nic jiného, než jen zlatý bažant. Děkuji moc a přeju vám všem pevné zdraví. Teď vím, o čem mluvím."

Gottovu účast pochopitelně okomentovala celá řada přítomných celebrit – například Lucie Borhyová, kterou na slavnostní večer doprovodil její kolega Rey Koranteng.

"Bylo to velké překvapení, že pan Gott přišel. Myslím si, že dodal úžasnou atmosféru a je vidět, že má hodně energie. Jsem za něj moc ráda a věřím, že se brzy uzdraví," svěřila serveru Revue.iDNES.cz.

Kdo své fanoušky naopak zklamal, byl Tomáš Klus (mimochodem nastávající dvojnásobný tatínek), který se v kategorii zpěváků umístil na stříbrném místě. Nejenže opět nedorazil, ale navíc místo sebe poslal poměrně trapné video, v němž mj. falešně hraje na klavír.

Kompletní výsledky letošního ročníku ankety Český slavík naleznete zde.

Zatím bez komentáře, buďte první!