Karel Gott oslavil 75. narozeniny
zdroj: Profimedia

Karel Gott oslavil 75. narozeniny

15. 7. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Populární český zpěvák má za sebou náročný víkend. A to původně žádnou velkou oslavu nechtěl…

Karel Gott měl 75 včera, ovšem bujaré veselí vypuklo už v pátek večer. A podle mistrových vlastních slov to byla ta nejlepší narozeninová párty, jakou kdy zažil.

„Do poslední chvíle jsem všem říkal, že žádné narozeniny neslavím. A když, tak pouze v kruhu rodinném. Ivanka mě strašně překvapila. Nejdříve jsem se jí to snažil vymlouvat, ale když ona to měla tak skvěle připravené, že jsem do toho šel. A teď jsem rád,“ prozradil Gott deníku Blesk.

Karel a Ivana Gottovi zdroj: Profimedia

Oslava se konala pod širým nebem na Čapím hnízdě v Olbramovicích a trvala dva dny. V pátek dorazili Gottovi přátelé a zábava se protáhla až do časných ranních hodin. Přestože šampaňské teklo proudem, nikdo se prý neopil. Alespoň to tvrdí režisér Jiří Adamec.

 V sobotu pak přijely Karlovy starší dcery Lucie a Dominika (Nelly a Charlotte byly na farmě už od pátku). První jmenovaná s sebou navíc vzala i svého manžela a obě děti.

Mnohonásobnému Českému slavíkovy pochopitelně pogratulovala i zahraniční média. „Oh mein Gott, shon 75!“ uvedl server Bild.de. Na Gottovy narozeniny nezapomněli ani v Rakousku či Maďarsku.

Zatím bez komentáře, buďte první!