Kapela One Direction oznámila svůj jedinečný 1D den pro své fanoušky!
zdroj: tisková zpráva

Kapela One Direction oznámila svůj jedinečný 1D den pro své fanoušky!

6. 10. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Překvapení svým fandům připravila britsko-irská klučičí kapela, když oznámila vyhlášení svého unikátnío dne!

Nejoblíbenější boyband současnosti o pěti členech po oznámení svého nového turné na rok 2014 na podporu jejich nového alba přichází s další novinkou. Tou je celosvětová akce 1D Day, díky které se mohou fanoušci z celého světa stát součástí jejich show a to během sedmihodinového živého přenosu. 1D Day se už nezadržitelně blíží a je vyhlášen již na 23. listopadu!

Hlavní myšlenkou této akce je spojit fanoušky kapely z celého světa v jeden den a v jedno místo díky moderním technologiím. Díky webchatu se dostanou do blízkosti členů kapely, kteří během sedmihodinového přenosu živě vystoupí, dále si pozvou speciální hosty a součástí budou i videa samotných fanoušků. Kluci tak chtějí svým posluchačům vrátit všechno, co jim dali, protože bez nich by nebyli nic.

One DIrection zdroj: tisková zpráva

Pokud se chcete do světového dne 1D zapojit, musíte sledovat jak oficiální stránky této akce www.1dday.com, ale také sociální sítě včetně Twitteru a Facebooku.

Tento rok je pro kapelu mimořádně plodný a úspěšný, protože nejen že jsou na celosvětovém turné na podporu svého druhého alba Take Me Home, ale také v kinech běží dokumentární film o kapele This Is Us. Fanynky kluci potěšili jejich vlastním parfémem a 25. listopadu má vyjít jejich v pořadí již třetí studiové album Midnight Memories, k němuž započne v květnu příštího roku další celosvětové turné a vstupenky na něj už beznadějně ubývají.

zdroj: youtube.com

Sedmihodinový přenos bude zahrnovat živé vystoupení kapely, speciální hosty, skeče s kapelou a fanouškovská videa z celého světa.

Čtěte více na: http://www.denik.cz/hudba/nejoblibenejsi-boyband-sveta-one-direction-vyhlasuje-1d-day-20131003.html

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku