Kanye West slaví 10. výročí vydání svého debutového alba. Dostal šílený dort
zdroj: Profimedia

Kanye West slaví 10. výročí vydání svého debutového alba. Dostal šílený dort

12. 2. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V pondělí 10. února tomu bylo přesně 10 let, co úspěšný americký rapper vydal své první studiové album The College Dropout.

Kim Kardashian na toto výročí nezapomněla a překvapila svého snoubence obrovským dortem připomínajícím obal inkriminovaného alba. A nebyla by to Kim, aby se snímkem povedeného dortu následně nepochlubila na svém Instagramu.

„Víte co to je… to je slavnostní mrchaaa. #TheCollegeDropoutDinner (sic),“ připsala k němu.

Kanye West a Kim Kardashian zdroj: Instagram

Kim v pondělí rovněž zveřejnila obrázek obalu alba a slíbila, že na počest 10. výročí jeho vydání ho bude celý den poslouchat.

„Před deseti lety Kanye vydal své první album The College Dropout. To změnilo hru. Můžu si jen představovat, co jste si tenkrát mysleli a cítili. Všechno nejlepší nejlepšímu producentovi/umělci za posledních deset let. Už se nemůžu dočkat dalších deseti let! Budu toto album poslouchat celý den. #TheCollegeDropout #ChangedHipHop (sic),“ uvedla.

Zda třiatřicetiletá modelka tento svůj slib skutečně dodržela, se bohužel nedozvíme. Na Kanyově Twitteru se však objevila série emocionálně ladených příspěvků o tom, co všechno pro něj toto album znamená.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku