Kam zmizela vítězka Superstar Sabina Křováková? Víme to!
zdroj: tisková zpráva

Kam zmizela vítězka Superstar Sabina Křováková? Víme to!

6. 9. 2013 – 10:34 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Od konce pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar uběhlo už pár měsíců, ale po jeho finalistech jako by se slehla zem.

Každou neděli jsme ji vídali v hlavním vysílacím čase na našich obrazovkách a obdivovali její neuvěřitelný hlasový rozsah. Řeč je o jednadvacetileté Sabině Křovákové, která se málem ani mezi hlavní finalisty nedostala. Nakonec s přehledem porazila i největší favority soutěže včetně Martina Šafaříka a všichni byli samozřejmě zvědaví, jak to s ní bude dál.

Nyní se v pořadu Míry Hejdy Limuzína svěřila, jak to s nimi po soutěži vlastně bylo. "Všichni z produkce nás připravovali na to, že to půjde dolů a šlo to ještě rychleji, než jsme čekali. Ale počítali jsme s tím, že skončí Superstar a bude to o štěstí, o lidech, kteří se nás chytnou."

Sabina Křováková zdroj: tisková zpráva

I když není v současné době o Sabině téměř slyšet, určitě se její fanoušci mají na co těšit. Jejím manažerem se totiž stal Lešek Wronka, který má pod svými křídly i Ewu Farnou, takže jistý úspěch se dá v tomto případě očekávat. V současné době Sabina pracuje na nové desce s její novou kapelou a určitě to nebude žádný propadák.

Zpěvačka se také přiznala, zda už stihla výhru 2,5 miliónů korun utrati. "Já to moc neřeším. Chtěla jsem si koupit kytaru, chtěla jsem si koupit boty, to jsem si koupila, takže já jsem spokojená. Řekla jsem našim: Tady to máte a poprosila je, jestli by mi nezvedli kapesné. A prošlo mi to."

Takovou dceru aby člověk pohledal!

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!