Justin Timberlake: S Jessicou jsem se seznámil staromódně
Justin Timberlake a Jessica Biel | zdroj: Profimedia

Justin Timberlake: S Jessicou jsem se seznámil staromódně

5. 10. 2012 – 15:43 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Zpěvák a herec, který kdysi začínal s chlapeckou kapelou N'Sync si své soukromí úzkostně hlídá. Při nedávné tiskové konferenci však udělal výjimku a rozpovídal se o vztahu se svou snoubenkou Jessicou Biel, o tom, jak se seznámili, i co ho na ní přitahuje.

"Jessica je prostě skvělá, skvělá, skvělá," shrnul Justin vlastnosti své nastávající. "Nedali jsme se dohromady nějakým hvězdným způsobem. Bylo to naprosto nehollywoodské. Potkali jsme se a dali se do řeči a pak jsem ji požádal, jestli jí můžu zavolat a pozvat ji na rande. Řekla ano, tak jsem zavolal," prozradil Justin o začátku celé romance. 

Jak však zpěvák přiznává, Jessica se do něj rozhodně nezamilovala na první pohled. "Musel jsem hodně naléhat, aby si se mnou vyšla. Já jsem ale paličák, a když něco opravdu chci, nedám pokoj. A ona nakonec souhlasila," usmívá se zpěvák.

Nedávno se rozvířily spekulace, že se Justin s Jessicou oženil, což pár to popřel. Timberlake má nicméně jasný recept na manželské štěstí. "Na manželství mé mámy a otčíma vidím, že to, co svazek opravdu drží dohromady, je týmová práce. Mamka je velmi energická, ale od otčíma jsem se naučil, že stejně důležitá je trpělivost a porozumění."

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku