Justin Bieber si stěžuje: Nemám žádné kamarády!
zdroj: tisková zpráva

Justin Bieber si stěžuje: Nemám žádné kamarády!

4. 4. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devatenáctiletý zpěvák se nechal slyšet, že život celebrity není jednoduchý. Mimo jiné ho prý trápí i nedostatek přátel.

"Skoro nikdo mi nevolá. Lidi, se kterými jsem pravidelně v kontaktu, bych spočítal na prstech jedné ruky," uvedl Justin pro magazín Teen Vogue. "Já prostě nikomu nevěřím. Ale nepotřebuju mít kolem sebe hromadu přátel, abych byl šťastný. Stačilo by mi jich jen pár," dodal zasmušile.

Justin se momentálně musí obejít i bez svého domácího mazlíčka. Jak jsme váš již informovali, opičku Mally mu minulý týden zabavili celníci. Přestože slavný Kanaďan má na Twitteru téměř 37 milionů followerů, říká, že je těžké najít někoho, kdo by ho bral takového, jaký skutečně je.

"Nevidí mě jako Justina Biebera, ale jen jako Justina-celebritu," stýská si.

Zpěvákův život přitom v poslední době provázejí samé skandály. Kvůli údajnému napadení svého souseda je vyšetřován policií. Na jeden ze svých londýnských koncertů dorazil s několikahodinovým zpožděním a během dalšího zkolaboval. A nevydařila se mu ani nedávná oslava devatenáctých narozenin. Není se tak čemu divit, že upadá do depresí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku