Justin Bieber dával rozhovor španělskému rádiu. Skončilo to pořádným trapasem
zdroj: YouTube.com

Justin Bieber dával rozhovor španělskému rádiu. Skončilo to pořádným trapasem

30. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednadvacetiletý kanadský zpěvák se pořádně naštval a interview předčasně ukončil. Kvůli čemu?

Biebera se snažili zpovídat tři DJové, z nichž jeden mluvil značně lámanou angličtinou. Řada věcí se tak "ztratila v překladu".

Interpret hitu What Do You Mean byl zpočátku jen zmatený, ale čím bizarnější otázky dostával, tím rozčileněji působil. A není divu. Dotyční rádobymoderátoři totiž mimo jiné chtěli vědět, zda se omluvil za to, že je superstar nebo zda má ženu, která "stojí za jeho vzhledem" – čímž podle všeho mínili stylistku. Justin se však zjevně domníval, že řeč je o přítelkyni a na otázku, kdo mu pomáhá s výběrem oblečení, reagoval velmi podrážděně.

Nepotěšil ho ani dotaz, jestli po svém úspěchu na letošním udílení evropských cen MTV (Justin proměnil pět ze šesti nominací, pozn. red.) "šel lidem poděkovat".

"V tento okamžik chci prostě jen být. Nechci teď přemýšlet o všech těch různých lidech, chci si to jen užívat," rozčiloval se a dodal, že i děkovat by se mělo jen ze správných důvodů.

Vytočený Bieber se posléze sebral a ze studia odešel. Záznam rozhovoru končí titulkem "y Justin nunca volvio", což znamená "a Justin se už nevrátil".

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku